Vaš pouzdan partner za gradnju

KONTAKTIRAJTE NAS

Gradište Komerc – Veliko Gradište

Kompanija Gradište Komerc je osnovana 1991. godine kao mala porodična firma. Danas smo ozbiljna kompanija sa skoro 30 godina iskusta. Poslujemo u sopstvenom poslovnom prostoru površine preko 6000 m2 u Velikom Gradištu. Posedujemo lokacije za gradnju na Srebrnom Jezeru. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom građevinskog materijala i gradimo apartmane, vile i porodične kuće.

Plac

Ukoliko ste zainteresovani za plac sa opcijom izgradnje u najluksuznijem delu turističkog naselja Srebno Jezero na pravom ste mestu.

PLAČEVI

Plačevi u najluksuznijem delu turističkog naselja Srebrno Jezero sa kompletnom infrastrukturom i opcijom ključ u ruke.

SAZNAJTE VIŠE

Materijal

Uvoz, veleprodaja i maloprodaja materijala za građevinske i završne radove u građevinarstvu kao i materijal i oprema.

Prodaja

Već skoro 30 godina radimo i gradimo sa vama, veliki broj zadovoljnih kupaca je najveća naša nagrada.

SAZNAJTE VIŠE

Gradite

Sav materijal za gradnju od temelja do krova kako za prvu fazu tako i za završne i dekorativne radove i sve to vrhunskog kvaliteta.

IZGRADNJA

Pod najpovoljnijim uslovima na tržištu vam nudim kompletan materijal za gradnju sa opcijom dostave na adresu.

SAZNAJTE VIŠE
0
ARTIKALA
0
PROJEKATA
0
ZADOVOLJNIH KUPACA
0
GODINA ISKUSTVA

Gradište Komerc

Redovno pratimo razvoj tržišta i nove tehnologije u građevinarstvu, stalno unapređujemo svoj posao i saradnju sa najboljim proizvođačima u zemlji i inostranstvu i sve to obezeđujemo našim vernim kupcima na jednom mestu.

Naši Partneri

Kako sve ovo što smo u prilici da vam ponudimo na jednom mestu zahteva puno požrtvovanje i posvećenost, tako su nam bitni i naši partneri sa kojima sarađujemo sve vreme, a koji nam omogućavaju ovako kvalitetan rad skoro 30 godina.

Parcele na najluksuznijim lokacija

Pored tri lokacije koje smo posebno predstavili opredeljene za izgradnju luksuznih apartmana, vlasnici smo i parcela na najluksuznijim lokacijama na području turističkog kompleksa Srebrno Jezero. Sve parcele su predviđene za gradnju kuća i vila, a nalaze se u ulici Jezerska Zvezda blizu Srebrnog Jezera, TEO kampa, Hotela Danubia Park, Vile Dinčić i budućeg tržnog centra. Svim zainteresovanim kupcima nudimo samo plačeve, gradimo u vaše ime i po vašoj želji, fazno ili po sistemu “kluč u ruke”.