Vaš pouzdan partner ako gradite ili renovirate

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako smo počeli

 Preduzeće Gradište Komerc je osnovano 1991. godine kao malo porodično preduzeće, sa ciljem da se bavi proizvodnjom i prometom građevinskog materijala, kao i materijala i pribora za završne radove u građevini.

 Sve do današnjih dana preduzeće je neprekidno raslo i razvijalo se u skladu sa potrebama savremenih tokova u građevinarstvu i sa zahtevima naših stalnih kupaca.

 Danas je kompanija Gradište Komerc prerasla u lidera u ovom regionu u domenu svog poslovanja. Postali smo brend kome se veruje, firma koja već 30 godina posluje konstantno dobro bez i jednog dana blokade ili iskazanog gubitka. Naši stalni kupci nam se vraćaju iz godine u godinu, majstori i firme koje se bave radovima u građevini su nam verni i ne napuštaju nas, a od nas dobijaju uvek najbolje i najkvalitetnije. Svake godine beležimo veliki broj novih kupaca i novih projekata po preporukama onih koji su sa nama već sarađivali a broj zadovoljnih kupaca i pozitivnih iskustava u saradnji sa nama je već ogroman.

 Kompanija sada ima podmađen i stručan menadžment, idemo putem sigurnog uspeha i očekujemo najmanje još ovoliko uspeha koji je postignut do sada i na tom putu sarađivaćemo samo sa najboljima. Naši partneri imaju poverenja u nas i ukazuju nam sve više poverenja i podržavaju na sve načine naš rast i razvoj.

 Garantujemo vam da saradnja sa nama u budućnosti će biti jedno od najprijatnijih iskustava kada je naša delatnost u pitanju.

services-tabs-139154408

Naše Lokacije

 Sedište kompanije Gradište Komerc, kao i naš glavni magacin se nalaze na regionalnom putu Veliko Gradište – Požarevac na vrlo pristupačnom mestu za prilaz utovar i istovar velike količine robe. Lokacija naše glane zgrade je na 2km od centra Velikog Gradišta, 3km od turističkog naselja Srebrno Jezero i na 30km od Požarevca. Od Beograda do nas se stiže auto putem Beograd – Niš do naplatne rampe, a zatim novim regionalnim putem pored Požarevca i stiže se za nešto malo više od sat vremena, kako do nas tako i do svih naših lokacija na teritoriji Velikog Gradišta i Srebrnog Jezera.

services-tabs-139154408

 Naša kompanija u svom vlasništvu ima više plačeva na najluksuznijem delu turističkog naselja Srebrno Jezero koje smo u prilici da prodajemo za potrebe izgradnje kuća/vikendica ili kompleksa apartmana. Sa ponosom predstavljamo tri velike i atraktivne lokacije na kojima je uređeno zemljište i obezbeđena je sva infrastruktura kao i dozvole i projekti za gradnju tako da smo spremni za svaki dogovor sa suinvestitotrima ili drugim načinima saradnje.

services-tabs-139154408

 Ovde je bitno da napomenemo sve veću i veću popularnost Srebrnog Jezera, koje od milošte zovu Srpsko more jer naša zemlja nema izlazak na more. Trenutno je u ekspanziji gradnja vikendica i apartmana na celom kompleku turističkog naselja Srebrno Jezero, pa smo mi blagovremeno obezbedili za naše kupce i poslovne saradnike na ovim projektima, samo najbolje lokacije sa svom pratećom dokumentacijom.

 Silver lake resort je rezervat na Srebrnom jezeru i prvi je turistički rezervat sa kongresnim, sportskim, turističkim i rekreativnim sadržajima, i prostire se na oko 320 hektara. U svom sastavu poseduje smeštaj, akva park, turistički brod, restoran i kafe, vile i apartmansko naselje, teniske terene, marinu, kao i zone zabave, rekreacije i zdravlja. Takođe i uslovi za sportove na vodi odlični, zato je od leta 2000. na Srebrnom jezeru je počelo održavanje prvenstva Jugoslavije u skijanju na vodi.

Veleprodaja i maloprodaja

 Prvobitno smo krenuli sa veleprodajom i maloprodajom građevinskog materijala jer je tada tržište to tražilo i u potpunosti smo ispratili ekspanziju gradnje kuća i zgrada u široj okolini Velikog Gradišta i susednih opština. Kako su se zahtevi kupaca povećavali, tako smo im mi obezbeđivali nove proizvođače i noveije tehnologije i uvek smo se trudili da budemo u korak sa vremenom i sa aktuelnim zahtevima u građevini.

 Naša kompanija poseduje smeštajne kapacitete za skladištenje i čuvanje svih vrtsa materijala od preko 5000 m2 što na otvorenom tako i u zatvorenom prostoru. Sva neophodna magacinska mehanizacija i dobra organizacija prostora i saobraćaja kroz magacinski deo nam je obezbedio da se roba brzo i kvalitetno primi i skladišti, a zatim i pravilno i u najkraćem roku isporučuje. Strogo se vodi računa prvo o kvalitetu, pa onda i o eventualnim oštećenjima ili rokovima, tako da smo uvek spremni da isporučimo sav materijal prema specifikacijama kupca bez reklamacija.

 Pored veleprodaje i maloprodaje građevinskog materijala izdvajamo još i predstavljanje i zastupanje domaćih i stranih proizvođača na teritoriji Braničevskog okruga u oblasti građevinskog materijala, termo i hidro izolacionog materijala, sve vrste krovnih pokrivača, metalni program, programa suve gradnje, boja, lakova i kućnog i profesionalnog alata.

 GRADIŠTE KOMERC iz svog bogatog asortimana nudi kompletan građevinski materijal od temelja do krova. Ovde možete naći kompletan KNAUF sistem za suvu gradnju, DEMIT fasade kako domaćih tako i stranih renomiranih proizvođača. Sve vrste izolacija i hidro izolacija, sve vrste krovnih pokrivača, i još mnogo toga.

Projektovanje i izgradnja

 Već par godina smo u novom projektu, zbog sve veće popularnosti Velikog Gradišta i Srebrnog Jezera kao kulturne i turističke destinacije, obezbeđivanje plačeva na najboljim ili najatraktivnijim lokacijama, pripremom sve prateće dokumentacije i prodajom. Sve veći broj naših kupaca, jednim delom iz inostranstva i izcele Srbije se interesuje za taj projeka.

 Kako bi ponudili jednu zaokruženu celinu spremili smo nekoliko varijanti moguće saradnje na ovim projektima, jer želimo da izađemo u susret svim vašim zahtevima na najkvalitetniji mogući način. Tako da postoji opcija da od nas kupite parcelu i sami završavate ostalo, preko toga da vam mi obezbedimo dozvole za gradnju, prateću infrastrukturu i-ili projekat, pa do toga da kod našinh menadžera izaberete sve i da vam mi sve završimo po sistemu ključ u ruke.

 Ovde želimo da istaknemo posebno tri velike lokacije koje su spremne i tehnički i što se tiče prateće infrastrukture za gradnju luksuznih kompleksa apartmana, pa samo u prilici da vam ponudimo jedan širi oblik saradnje i da vam izadđemo u susret na neki jedinstven način kako bi došli do nekretnine na tim lokacijama, a raspoloženi smo za sve vrste dogovora i saradnje.